TUINONTWERP

Het aanleggen van een tuin bestaat uit verschillende stappen. Natuurlijk moet een tuin ontworpen worden, maar daar gaat een belangrijke stap aan vooraf.
Uw wensen, wat wilt u met uw tuin, welke functionaliteiten etc etc, wij komen langs voor een vrijblijvend advies. Vervolgens gaan we deze wensen omzetten in een schetsontwerp en begroting.

Op basis van het adviesgesprek maken we één of meerdere schetsontwerpen en een inschatting van het benodigde budget.

HET TUINONTWERP

Met de uitgangspositie en uw wensen in kaart gaan wij een ontwerp maken. In dit ontwerp verwerken wij natuurlijk onze kennis en kunde. Wij combineren de mogelijkheden van de uitgangspositie met uw wensen.

 

PLANVORMING

Het ontwerp is de basis voor de nieuwe tuin. Deze gebruiken we dan ook om een een beplantingsplan op te stellen. Welke planten plaatsen we waar, in welke hoeveelheid, met welke bloeitijd, welke bloeiperiode etc.

DE AFWERKING

Zodra stap 1 tot en met 4 doorlopen zijn, maken wij met u een afspraak om alles door te nemen. Wij lichten de gemaakte keuzes toe en vragen om uw mening. Desgewenst maken we een aantal aanpassingen op het ontwerp. Het definitieve ontwerp wordt voorzien van een heldere en duidelijke offerte, zodat u precies kunt zien waar u aan toe bent.