ALLES VOOR UW

IDEALE TUIN

Van stadsvoortuin tot landschapstuin. Van strak tot weelderig. Van advies of ontwerp tot aanleg… Wat u ook wilt!

AL RUIM 35 JAAR TE VINDEN IN EN RONDOM DE TUIN

Van stadsvoortuin tot landschapstuin. Van strak tot weelderig. Van advies of ontwerp tot aanleg… Wat u ook wilt: Langedijk Tuinen helpt u aan een tuin die helemaal bij u past!

Jarenlang was ik, Peter Langedijk, tuinontwerper bij een kleinschalig hoveniersbedrijf. In 2006 richtte ik mijn eigen bedrijf op. Meer dan ooit kon ik mijn creativiteit kwijt. Tuinen moeten verrassen, vind ik. En ineens kon ik net zo ver met klanten meedenken als ik wilde. Heerlijk!

KWALITEIT EN SERVICE

Inmiddels zit ik ruim 35 jaar in het vak. En ons bedrijf is meer dan alleen Peter. We hebben een fantastisch team met pure vakmensen. Langedijk Tuinen is erkend TuinKeur hovenier, VCA-gecertificeerd en een Aeqor erkend leerbedrijf. Kwaliteit en persoonlijke service staan voorop.

MENSEN BLIJ MAKEN

Het leukste aan ons vak? Tja… Iemand overrompelen met een eigentijds tuinontwerp is net zo mooi als mensen helpen met slim onderhoud. Een paar dagen knallen met de aanleg is ook geweldig. Wij nemen u al het regelwerk uit handen. En we houden u precies op de hoogte van de voortgang.

Uiteindelijk gaat het ons om één ding: klanten blij maken met een oplossing op maat. Wij laten u (weer) genieten van hun tuin!