LANGEDIJK TUINEN, HOVENIERSBEDRIJF

Het ontwerpen en aanleggen van functionele en tijdloze tuinen  tevens passend bij de opdrachtgevers is waar Langedijk Tuinen voor staat. Daarnaast is het geven van tuinadvies zoals bijvoorbeeld de juiste beplanting ook een veel voorkomende opdracht.

GROTE & KLEINE TUINEN

De uitgevoerde werken worden veelal in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven tot stand gebracht. Hierdoor zijn wij in staat om van voortuin tot grote landschappelijke tuin uit te voeren. Of het nu gaat om grondwerken en bestratingen, vlonders en beschoeiingen of tuinmuren. Maar ook veranda’s of tuingebouwen en verlichting.

Langedijk Tuinen is TuinKeur,  VCA gecertificeerd en een Aeqor erkend leerbedrijf.

PETER LANGEDIJK: “PASSIE VOOR GROEN”

Vanaf 2006 is Langedijk Tuien een feit.  Na jarenlang als tuinontwerper werkzaam zijn geweest bij kleinschalig hoveniersbedrijf. De opgedane ervaringen zorgt nu voor creatieve en eigentijdse ontwerpen rekening houdend de opdrachtgever en de omgeving. 

TUINEN MET NET IETS MEER

Wat is leukste om te doen in je vak? Het lijnenspel van een tuin, de doorkijkjes die je creëert en de verrassing die een tuin in mijn ogen moet hebben. Vanzelfsprekend hoort daar passende beplanting bij. Beplanting die veel verder gaat dan het gebruikelijke materiaal.

Doordat er veel groen in de tuinen aanwezig is zorgt dit voor een grote biodiversiteit. Deze levende tuinen bevatten vaak grote hoeveelheid vlinders bijen en andere insecten. Ook het wuiven van bijvoorbeeld siergrassen draagt bij aan dit leven in de tuin.

AL RUIM 35 JAAR KUNT U MIJ VINDEN IN EN RONDOM DE TUIN!